1asig.ro
1asig.ro

ASF organizeaza evenimentul "Educatie financiara pentru toti"

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) organizeaza, in perioada 30 august - 1 septembrie 2019, un eveniment de informare si educatie financiara dedicat populatiei.

Calatoria de informare va incepe alaturi de calatorii din trenul nr. 1681 ce pleaca la Constanta din Gara de Nord la ora 09:30. Reprezentantii ASF vor interactiona cu pasagerii, vor acorda asistenta de specialitate, vor raspunde la intrebarile lor si vor distribui materiale educationale. Actiunea se desfasoara cu sprijinul CFR Calatori.

Sambata si duminica (31 august-1 septembrie a.c.), cei care doresc sa adreseze intrebari sau sa solicite informatii de la reprezentantii ASF, ii vor putea gasi pe acestia in zona Casino Mamaia din Municipiul Constanta, unde, cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta, in intervalul orar 10:00-17:00, vor avea loc discutii cu cei interesati si vor fi distribuite materiale cu caracter educational.

Obiectivul actiunii il reprezinta informarea consumatorilor cu privire la asigurarea de viata si asigurarea de calatorie, asigurarea obligatorie RCA si existenta sistemului de solutionare alternativa a litigiilor SAL-FIN, pus gratuit la dispozitia consumatorilor de catre ASF. Prin aceasta actiune publica, ASF continua seria de evenimente de interactiune directa cu publicul, inscrisa in strategia de educatie financiara.