1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ASF a aprobat noi numiri in conducerea a patru companii de asigurari

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei din aceasta saptamana, noi numiri in conducerea a patru companii de asigurari prezente pe piata locala, dintre care doua sunt membre ale grupului VIG.

Astfel, Werner MATULA a primit avizul ASF pentru un nou mandat in functia de membru al Consiliului de Supraveghere la societatea BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group. Werner MATULA s-a angajat, in 2005, ca artuar in cadrul Vienna Insurance Group, iar din 2011 a devenit Directorul Departamentului de Actuariat in cadrul aceluiasi grup. De asemenea, acesta mai ocupaa, din anul 2010, si functia de Managing Director in cadrul ARITHMETICA, companie de servicii financiare din cadrul VIG.

In acelasi timp, ASF a aprobat numirea lui Franz FUCHS pentru un nou mandat in functia de membru si vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere la societatea BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group. Acesta este membru al Directoratului VIG din octombrie 2009.

Si Harald RIENER a fost aprobat de Autoritate in calitate de membru al Consiliului de Supraveghere la Societatea Asigurarea Romaneasca - ASIROM Vienna Insurance Group.

De asemenea, ASF a avizat-o pe Judit Agnes HAVASI pentru un nou mandat de membru si vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere, dar si pe Harald Josef LONDER in calitate de membru al Consiliului de Supraveghere la Societatea Asigurarea Romaneasca - ASIROM Vienna Insurance Group.

Tot in aceasta saptamana a fost avizata si numirea lui Spyridon - Stavros MAVROGALOS - FOTIS in calitate de membru al Consiliului de Supraveghere la Societatea de Asigurare - Reasigurare CITY Insurance.

Si Daniela Radu-Tofan a fost autoritaza in calitate de persoana care conduce structura de control intern din cadrul NN Asigurari de Viata.

Autoritatea de supraveghere a aprobat si cererea de avizare a doamnei Emilia LORINCZ ca membru in Consiliul Director al BAAR - Biroul Asiguratorilor Auto din Romania.

Alte avizari:

-Extinderea activitatii societatii EUROLIFE ERB Asigurari Generale pentru practicarea clasei de asigurari generale A16 - Pierderi financiare diverse.

-Solicitarea Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare - PRBAR de autorizare ca furnizor de programe educationale in domeniul asigurarilor.

-Cererea de avizare a modificarii Prospectului schemei de pensii private pentru Fondul de Pensii Administrat Privat Aripi, administrat de GENERALI Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

-Cererea de avizare a modificarii Regulamentului de Organizare si Functionare al CERTINVEST Pensii Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative.