1asig.ro

ALLIANZ-TIRIAC o avanseaza pe Adriana MATACHE si va avea doi Directori Generali Adjuncti

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri, 20 noiembrie a.c., numirea Adrianei Mihaela MATACHE (foto) in functia de Director General Adjunct la societatea ALLIANZ - TIRIAC Asigurari.

PROMO


Aceasta functie este ocupata si de Aurel BADEA, care a primit avizul ASF pentru aceasta pozitie in martie 2019.

Contactati de 1asig.ro, reprezentantii ALLIANZ au confirmat ca societatea va avea doi Directori Generali Adjuncti.

Cu o experienta de actuar si auditor financiar de peste 14 ani, Adriana MATACHE s-a alaturat echipei ALLIANZ-TIRIAC in 2017, in calitate de Director al Departamentului Actuariat Financiar, iar in ianuarie 2019 a preluat functia de Director Financiar.

Anterior, Adriana MATACHE a coordonat diverse echipe si proiecte in cadrul Ernst&Young si PricewaterhouseCoopers si a condus Serviciul Actuariat si Analiza de Piata - Directia Supraveghere si Control, Sector Asigurari-Reasigurari din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

Adriana este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, fiind licentiata atat in Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, cat si in Stiinte actuariale.

1.036 accesari
Sondaj

Ai o asigurare medicala privata (produs care iti acopera o varietate de servicii medicale, la o multitudine de furnizori)?

- Da, de la serviciu
- Da, mi-am cumparat-o eu
- Nu, dar doresc sa imi fac una in urmatoarele 6 luni
- Nu, si nu doresc sa imi fac una in urmatoarele 6 luni


PROMO