1asig.ro
1asig.ro
ALLIANZ-TIRIAC lanseaza asigurarea ...

ALLIANZ-TIRIAC lanseaza asigurarea de raspundere civila My Apologies

5 min. / 1.540 cuvinte
ALLIANZ-TIRIAC a lansat asigurarea de raspundere civila pentru persoane fizice My Apologies, care acopera daunele materiale si vatamarile corporale produse accidental, din neglijenta, altor persoane, dar si eventuale cheltuieli de judecata solicitate de acestea. Costul asigurarii variaza intre 75 de lei si 500 de lei pe an.

PROMO


"ALLIANZ-TIRIAC continua sa vina cu solutii pentru riscurile de zi cu zi si le permite clientilor sai sa fie tot timpul in control, inclusiv atunci cand o greseala fata de cineva nu poate fi reparata doar cu scuze, ci cu o suma importanta de bani", au precizat oficialii companiei.

Un biciclist loveste din neatentie un pieton sau zgarie o masina, un schior accidenteaza pe cineva pe partie, la joaca, un copil sparge geamul vecinului, cainele scapa din lesa si raneste o persoana. Sunt doar cateva situatii in care doar scuzele, nu sunt de ajuns. Pentru toate aceste momente, dar si pentru multe altele, ALLIANZ-TIRIAC a lansat asigurarea de raspundere civila pentru persoane fizice My Apologies.

Noua asigurare de raspundere civila are o structura simpla, cu 3 pachete predefinite de acoperiri, din care clientii il aleg pe cel potrivit lor. In plus, membrii familiei persoanei asigurate sunt inclusi automat in asigurare la incheierea politei.

Despagubirea maxima este de 50.000 sau 250.000 de lei, in functie de pachetul ales, iar costul asigurarii variaza intre 75 de lei si 500 de lei pe an.

"Chiar daca suntem atenti de obicei, cei mai multi dintre noi am fost macar o data in situatia in care, din neatentie, am produs o dauna, oricat de mica, unei alte persoane. Prin produsul My Apologies clientii nu mai au grija consecintelor neatentiei lor, mai ales atunci cand prejudiciul si, implicit, obligatia de despagubire, le poate dezechilibra bugetul. Noua asigurare de raspundere civila a fost construita cu gandul la tineri, pe care ii incurajam sa indrazneasca si sa exploreze lumea fara teama, lasand grijile in seama noastra. In acelasi timp, ei pot descoperi pentru prima data beneficiile si utilitatea unei asigurari, si constientiza responsabilitatea fiecaruia in comunitate. Iar cea mai buna dovada a responsabilitatii este intotdeauna recunoasterea si repararea greselilor", a declarat Marilena BARLIGA, Director Divizie Market Management si Comunicare in cadrul ALLIANZ-TIRIAC.

"My Apologies este un produs unic in piata datorita pachetelor predefinite, a numeroaselor riscuri acoperite si a faptului ca membrii familiei sunt inclusi in mod automat si gratuit in asigurare. Varianta de baza a politei acopera pagube produse in Romania, in activitatile zilnice sau in timpul practicarii unui sport de agrement, pagubele produse de animalele de companie, de chiriasi proprietarilor de locuinte si de proprietari chiriasilor. A doua varianta acopera si daunele provocate in timpul deplasarii cu bicicletele si trotinetele electrice, dar si pagubele provocate altor persoane prin practicarea unor sporturi extreme. In varianta de top sunt incluse si prejudiciile provocate in timpul vacantelor sau al studiilor, oriunde in Europa. Aceasta varianta este potrivita si pentru proprietarii de caini periculosi, deoarece acopera si daunele produse de acestia altor persoane si raspunde astfel legislatiei privind detinerea cainilor in Romania, care impune necesitatea unei asigurari", au mai explicat oficialii asiguratorului.

ALLIANZ-TIRIAC este parte a grupului german ALLIANZ si activeaza pe piata locala de peste 25 de ani. Valoarea totala a primelor brute subscrise de ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a atins 688 milioane lei in primul semestru al anului, in usoara scadere de 1,6%. Insa, vanzarile de asigurari de viata, sanatate si proprietati au crescut, in ciuda impactului crizei generate de pandemia de coronavirus. In S1 2020 compania a platit despagubiri de peste 338 de milioane de lei clientilor si tertilor pagubiti.

1.739 accesari