1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ALLIANZ-TIRIAC a sustinut Festivalul International de Teatru de la Sibiu

ALLIANZ-TIRIAC a sustinut cea de-a 26-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS). 10 zile de festival cu 540 de evenimente si 3.300 de artisti din 73 de tari au transformat Sibiul intr-una din cele mai importante scene ale lumii.

Acesta este al patrulea an consecutiv in care ALLIANZ este sponsor al festivalului.

Astfel, ALLIANZ-TIRIAC a avut onoarea de a inmana premiul "Virgil Flonda" actorului Florin PIERSIC Jr., pentru contributia la dezvoltatrea teatrului romanesc. Acest premiu special a fost acordat in cadrul Galei Celebritatilor - ceremonia de premiere a excelentei in artele spectacolului.

Virgil SONCUTEAN, CEO, ALLIANZ-TIRIAC, a acordat premiul in compania Excelentei Sale domnul Hitoshi NODA, Ambasadorul Japoniei in Romania.

Editia cu numarul 26 a Festivalului International de Teatru de la Sibiu a avut ca tema "Arta de a darui", iar bugetul s-a ridicat la 14 milioane de lei, desfasurandu-se in perioada 14-23 iunie a.c.

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este una dintre cele mai mari companii din domeniu. Valoarea subscrierilor societatii, la nivel agregat (asigurari generale si asigurari de viata & sanatate), a depasit 1,3 miliarde de lei in 2018, in crestere cu 7,3% fata de anul precedent, reiese din raportul anual publicat de companie.