1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
AEGON Romania si-a intarit echipa ...

AEGON Romania si-a intarit echipa dedicata relatiei cu partenerii brokeri

Dezvoltarea acestui canal de vanzare este o prioritate strategica pentru AEGON Romania. Compania a atras in acest an trei noi Broker Manageri si a ajuns la o echipa formata din sase persoane cu experienta vasta in domeniul financiar, atat in banci, cat si in asigurari.

Cei trei noi Broker Manageri sunt: Alin BAIESCU, Botond BARTHA si Ion MACHEDON.

"Compania este pregatita sa investeasca in dezvoltarea de noi parteneriate si piata este in cautare de solutii adaptate vremurilor actuale. 2020 este anul in care pandemia prin care trecem ne face pe fiecare dintre noi sa fim mai constienti de importanta sanatatii, sa cautam solutii pentru a putea gestiona si mai bine situatiile neprevazute, dar si resursele financiare pe care le avem. In acest context, rolul brokerilor de asigurari este foarte important. Ei au misiunea de a le oferi romanilor solutiile de care au nevoie pentru a se pregati din timp pentru situatiile neprevazute. Brokerii sunt cei care le vor putea explica beneficiile pe care le au atunci cand incheie din timp o asigurare care sa acopere riscurile cu care se pot confrunta, iar adaptarea la noul context este esentiala", a declarat, pentru 1asig.ro, Calin GRIGOROVICI, Broker Sales Director, AEGON Romania.

"Pentru a avea impactul pe care ni-l dorim, am construit o echipa puternica de 6 Broker Manageri, cu experienta vasta in domeniul financiar, atat in banci, cat si in asigurari. Dorim astfel sa fim alaturi de parteneri, sa contribuim la diversificarea portofoliului de produse pe care romanii le acceseaza de la consultantii lor de brokeraj, pe masura ce nevoia de consultanta in asigurari creste iar achizitia de produse obligatorii se va face tot mai mult in mediul online", a adaugat el.

Prin intermediul partenerilor, AEGON Romania vinde asigurari pentru sanatate. Este vorba despre asigurarea oncologica Optimist si de Aegon Diagnose.me. Asigurarea Optimist ofera sprijin financiar de pana la 30.000 de lei si acces rapid la servicii medicale in clinicile private Amethyst, in cazul unui diagnostic oncologic, in timp ce Aegon Diagnose.me este un serviciu de a doua opinie medicala care ofera acces rapid, online, la peste 150 de specialisti de renume din Statele Unite ale Americii si din Europa.

Echipa de Broker Manageri:

Alin BAIESCU are o experienta de 20 de ani in domeniul financiar, cu expertiza in zona de management, training, operatiuni, marketing si dezvoltare produse. De-a lungul timpului, Alin a facut parte din echipa METROPOLITAN Life, RAIFFEISEN, EUREKO, GARANTA si AEGON, in pozitii de middle si top management. El este cunoscut pe piata de asigurari si prin proiectele sale de educatie financiara: publicarea a sase carti de specialitate. Alin BAIESCU detine un doctorat in domeniul asigurarilor, dar si un Executive MBA la University of Hull (UK).

Botond BARTHA are o experienta de 14 ani in domeniul asigurarilor si a facut parte din echipele a patru companii din domeniu: Aviva, Eureko, Astra si Allianz-Tiriac Asigurari. Este absolvent al Facultatii de Drept.
Ion MACHEDON activeaza in domeniul asigurarilor din 1999 si declara ca AEGON are dorinta si resursele necesare pentru un proiect extrem de motivant pentru partenerii de brokeraj.
Catalin BUTISEACA este la baza economist si are o experienta de 12 ani in domeniul financiar-bancar, activand in cadrul principalilor jucatori din industrie (BRD si BCR).
Dora PAUL are mai bine de 20 de ani experienta in domeniul financiar, atat in asigurari, cat si in domeniul bancar. Ea a fost Unit Manager la NN si Office Manager ING Bank. Dora considera extrem de important sa daruiesti si isi doreste sa daruiasca din experienta ei profesionala oamenilor de vanzari, acolo unde este munca lor efectiva: in fata clientului.
Iulian POPA activeaza in domeniul asigurarilor din 1999 si a facut parte din echipa EUREKO, MetLife si AXA Life Insurance. El este cel mai vechi membru al echipei de Broker Manageri, avand aceasta functie in cadrul AEGON Romania din 2015.


AEGON Romania face parte dintr-unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat in asigurari de viata, planuri de pensie si solutii pentru investitii. AEGON are, la nivel mondial, o traditie de peste 175 de ani si este prezent in peste 20 de tari. In total, cei peste 28.000 de angajati ai companiei ofera servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienti din Europa, Asia si America.

AEGON a intrat pe piata din Romania in 2007, prin divizia de pensii private, si in 2008 prin compania de asigurari de viata. In prezent, AEGON Romania are peste 1 milion de clienti si 150 de angajati.

In 2019, AEGON Romania a inregistrat un volum total al primelor brute subscrise de circa 120 milioane de lei (aproximativ 25 milioane euro), in crestere cu circa 25% fata de 2018, peste valoarea estimata initial.