1asig.ro
1asig.ro

ACCORD Broker lanseaza portalul asigurarea-rca.ro

5 min. / 1.540 cuvinte
ACCORD Broker de Asigurare a lansat un nou portal pentru informarea, vanzarea online si comparare tarifelor practicate de principalele companii ce furnizeza asigurarea RCA. Acesta a fost lansat pe 1 iulie.

PROMO


Razvan MOISESCU, Director General, ACCORD Broker, sustine ca noul portal aduce un plus de valoare utilizatorului online impreuna cu o serie de avantaje: "Nu credem ca cel mai ieftin tarif este automat si cel mai bun. Suntem bucurosi sa oferim un serviciu prin care vizitatorul poate sa se informeze inainte de a lua decizia finala. Un exemplu banal, dar care este foarte important pentru conducatorii romani care pleaca din tara, este valabilitatea politei RCA atunci cand parasesti tara. Degeaba economisesti alegand un tarif foarte ieftin, daca esti intors de vama pentru ca nu esti asigurat".

Site-ul contine un sistem de afisare a tarifelor in timp real, un sistem de tranzactie prin card, precum si PayPal. "Am incercat sa cream mai mult decat un simplu site, ci un mediu in care utilizatorii sa se simta in siguranta, avand in vedere ca ei iti incredinteaza atat datele personale, cat si cele financiare", a mentionat Razvan MOISESCU.

ACCORD Broker de Asigurare a fost infiintat in 2007, fiind reprezentantul unor firme private si institutii publice din tara, printre care SPRINGTIME Romania, Muzeul National George ENESCU, Centrul Medical UNIREA, Grupul Firmelor de Paza CPI, TREIRO, Ion MOS si Politia Locala Sector 6.

2.950 accesari