1asig.ro
1asig.ro

A inceput cea de-a 11 editie a SIAB - Salonul International de Automobile Bucuresti. Brosura "FII TREAZ LA VOLAN!", distribuita la eveniment

5 min. / 1.540 cuvinte
In perioada 23 martie - 1 aprilie, se desfasoara, la Romexpo, cea de-a 11-a editie a Salonului International de Automobile Bucuresti - SIAB 2018. Cu acest prilej, pe intreaga durata a evenimentului, brosura cu sfaturi de siguranta rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!" va putea fi gasita la standul Institutului de Studii Financiare - ISF, alaturi de alte materiale informative dedicate soferilor.

PROMO


SIAB 2018 aduce in prim-plan cele mai importante marci al constructorilor de automobile, modele noi pe care acestia le propun nu numai pasionatilor de automobile, ci si celor care doresc sa achizitioneze o noua masina. De asemenea, la SIAB vor fi prezente si alte tipuri de vehicule destinate utilizarii comerciale, precum si echipamente si accesorii auto.

Nu in ultimul rand, participantii din cadrul targului care viziteaza standul Institutului de Studii Financiare - ISF vor avea ocazia de a primi sfaturi utile cu privire la condusul preventiv, dar vor putea afla si cum sa procedeze in cazul unui accident rutier si nu numai. Astfel, pe intreaga durata a SIAB 2018, brosura campaniei "FII TREAZ LA VOLAN!", alaturi de alte materiale informative, va putea fi gasita la standul ISF.

Pe langa sfaturi dedicate soferilor, precum evitarea oboselii si a utilizarii telefonului mobil la volan, dar si atentionari privind conducerea sub influenta alcoolului, necesitatea verificarii starii tehnice a masinii, a adaptarii stilului de condus la conditiile de drum si a respectarii vitezei legale si nu numai, materialul informativ "FII TREAZ LA VOLAN!" include, de asemenea, si recomandari de siguranta rutiera pentru motociclisti, biciclisti si pietoni. Astfel, concomitent cu atragerea atentiei soferilor asupra importantei protejarii acestor categorii vulnerabile din trafic, si pietonii, biciclistii si motociclistii primesc sfaturi privind siguranta rutiera si riscurile la care sunt expusi, dar si recomandari pentru a ramane in siguranta in trafic.


16.493 accesari